Taal / Language

Naast mijn werk als pianiste, geef ik al ruim 20 jaar pianoles.  Na een opleiding aan het conservatorium tot concertpianiste, ben ik begonnen in de muziekschool van mijn ouders waar ik dit vak van mijn vader heb geleerd. Nu geef ik privéles in mijn eigen muziekpraktijk. U kunt bij mij dus terecht voor pianoles voor alle leeftijden en niveaus.


Mijn doel is om pianoles van hoge kwaliteit te geven aan leerlingen van beginners tot conservatorium-niveau en van kinderen tot volwassenen en senioren. Plezier in het musiceren staat voorop! Daarom kunt u bij mij terecht voor klassiek werk (Chopin, Bach etc.). Ik speel zoveel mogelijk in op de wensen en vorderingen van een leerling. Dat is een hele andere ervaring dan bijvoorbeeld met online pianoles.

Daarnaast kan ik jonge talenten verder helpen te ontwikkelen om mee te doen met concoursen etc.

Samen zoeken we de methode die u het beste bevalt. Ik geef de pianoles bij voorkeur in mijn muziekpraktijk. Die ligt aan de rondweg van Joure en is daardoor gemakkelijk met de auto, het openbaar vervoer en de fiets te bereiken. Gedetailleerde informatie over deze punten vindt u in het menu's of door op de links te klikken.

 Ik geef les op een Bechstein 'M' vleugel. Dit is een professioneel instrument met een mooie warme klank, maar is toch gemakkelijk te bespelen. Ik kan u bij de keuze van uw eigen instrument adviseren. Als u nog nooit piano heeft gespeeld kunt u met een keyboard beginnen. Maar verschillende pianowinkels bieden ook mogelijkheden om instrumenten te huren, te huren met recht van koop, te leasen of te kopen met een inruilgarantie zodat u na verloop van tijd op een beter instrument over kunt gaan. 


U kunt via email of telefoon contact (opent in nieuw venster) opnemen.