Taal / Language

Mededeling in verband met Corona virus (COVID-19) 

De overheid heeft vrijwel alle maatregelen vanwege Covid laten vervallen. Maar, omdat het virus toch nog rond gaat en sommige mensen er nog flink ziek van worden, houd ik nog een aantal maatregelen in stand om iedereen zo goed mogelijk te beschermen: 

  • De ene leerling vertrekt voordat de andere binnenkomt

  • Handen wassen of desinfecteren bij binnenkomst (ik zal de toetsen schoonmaken) 

  • Thuisblijven bij klachten (on-line les is dan mogelijk) 

Voor vragen kunnen jullie me telefonisch, per mail of via WhatApp bereiken.

 

Pianoles

In Joure geef ik pianoles voor inwoners van Zuid-West Friesland zoals uit Joure , Heerenveen, Lemmer, Sneek en IJlst. Zowel gevorderden (2 jaar of meer piano-ervaring en noten kunnen lezen) als professionals kunnen bij mij terecht.

Voor iedere leeftijd is een leuk en uitdagend lesprogramma samen te stellen. Privéles is de manier om kinderen na de algemene vorming op de muziekschool enthousiast te houden en hun pianospel verder te verbeteren. Ook begeleid ik jongeren die zich bijvoorbeeld op het toelatingsexamen voor het conservatorium voorbereiden.

Ik ben een pianiste en pianolerares uit Kobe, Japan. Na mijn pianostudie in Japan, heb ik in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland gestudeerd. Sinds 2002 woon en werk ik in Nederland.

 

Muzikale begeleiding van koren en solisten

Ik speel graag samen met zangers, violisten en andere muzikanten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

 

Optredens

Regelmatig treed ik solo op. Dat kan voor grotere gezelschappen in zalen en kerken zijn, maar ook voor kleinere groepen bijvoorbeeld bij een bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid. Mijn repertoire is voornamelijk klassiek.