Taal / Language

In overleg met u zoeken we naar de juiste methode. U kunt bv. ook een methode meenemen waarmee u vroeger heeft gewerkt.

 

{gallery}headers{/gallery}

Welk niveau moet ik hebben?

Bij voorkeur heeft u 2 jaar ervaring met pianospelen en kunt u al noten lezen. Als dat nog niet zo is, is het waarschijnlijk beter om eerst de beginselen bij bv. een muziekschool te leren.

 

Kan ik een proefles krijgen?

Een proefles van 30, 45 of 60 minuten is mogelijk. Deze kost dan respectievelijk 30, 45 of 60 Euro voor volwassenen (incl. BTW) of 25, 37.50 of 60 voor kinderen (tot 18 jaar, niet BTW plichtig)) als u besluit verder geen les te nemen. Neemt u wel les op een vaste tijd (abonnement), dan is de eerste les gratis.

Als u telefonisch of per email contact opneemt, plannen we een afspraak in.

Wat kost het?

Het tarief hangt af van op welke manier u les neemt (abonnement of losse lessen) en hoe lang de les duurt. Het beste neemt u contact op voor het tarief in uw specifieke geval.

Hoe kan ik betalen?

Ik bied drie mogelijkheden aan.

  1. Automatische incasso. Dit is de gemakkelijkste manier. Gedurende de lesperiode (1ste semester of 2de semester) wordt er maandelijks een bedrag afgeschreven.
  2. Overmaken. U kunt het lesgeld maandelijks overmaken
  3. Contant. U kunt ook contant afrekenen.

Hoe meld ik me aan?

U kunt zich per email of telefoon aanmelden. We bespreken dan wat uw wensen zijn en wanneer welke tijdstip het beste past.

abonnement

Naast mijn werk als pianiste, geef ik al ruim 20 jaar pianoles.  Na een opleiding aan het conservatorium tot concertpianiste, ben ik begonnen in de muziekschool van mijn ouders waar ik dit vak van mijn vader heb geleerd. Nu geef ik privéles in mijn eigen muziekpraktijk. U kunt bij mij dus terecht voor pianoles voor alle leeftijden en niveaus.


Mijn doel is om pianoles van hoge kwaliteit te geven aan leerlingen van beginners tot conservatorium-niveau en van kinderen tot volwassenen en senioren. Plezier in het musiceren staat voorop! Daarom kunt u bij mij terecht voor klassiek werk (Chopin, Bach etc.). Ik speel zoveel mogelijk in op de wensen en vorderingen van een leerling. Dat is een hele andere ervaring dan bijvoorbeeld met online pianoles.

Daarnaast kan ik jonge talenten verder helpen te ontwikkelen om mee te doen met concoursen etc.

Samen zoeken we de methode die u het beste bevalt. Ik geef de pianoles bij voorkeur in mijn muziekpraktijk. Die ligt aan de rondweg van Joure en is daardoor gemakkelijk met de auto, het openbaar vervoer en de fiets te bereiken. Gedetailleerde informatie over deze punten vindt u in het menu's of door op de links te klikken.

 Ik geef les op een Bechstein 'M' vleugel. Dit is een professioneel instrument met een mooie warme klank, maar is toch gemakkelijk te bespelen. Ik kan u bij de keuze van uw eigen instrument adviseren. Als u nog nooit piano heeft gespeeld kunt u met een keyboard beginnen. Maar verschillende pianowinkels bieden ook mogelijkheden om instrumenten te huren, te huren met recht van koop, te leasen of te kopen met een inruilgarantie zodat u na verloop van tijd op een beter instrument over kunt gaan. 


U kunt via email of telefoon contact (opent in nieuw venster) opnemen.